Judo

Judo is een verdedigingssport en een zelfbeheersingssport. Je leert er op de goede manier vallen en je te concentreren. Je leert oefeningen zoals valoefeningen, voorwaarts rollen, maar ook worpen, houdgrepen, wurggrepen en klemmen. Ook zul je in de lessen Randori’s maken wat inhoudt dat je tegen elkaar wat gaat vechten of je beoefent de worpen wat sneller na elkaar de zogeheten Yaku Soko Geiko.

Jeugdjudo

Al vanaf 5 jaar kunnen jongens en meisjes bij ons aan judo deelnemen. Judo helpt kinderen in hun ontwikkeling op sociaal en motorisch gebied. 

De lessen zijn laagdrempelig en de stof, werp- en technieken en verbindingen, worden stap voor stap aangeboden. Ingespeeld op het stoeigedrag en de natuurlijke bewegingsdrang van kinderen.

Enkele aspecten die de kinderen leren zijn leren vallen en doorgaan, omgaan met elkaar, zelfvertrouwen wordt gestimuleerd, weerbaarheid wordt vergroot, discipline, respect en vooral heel veel plezier.

Tevens zullen er diverse onderlinge wedstrijdjes georganiseerd worden en 1 keer per jaar een groot judo tournooi. Ook kunnen de kinderen twee keer per jaar examen doen voor hun volgende slip of band.

Vraag een gratis proefles aan!

Vrijblijvend een les volgen? Dat kan! Vul onderstaande gegevens duidelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Sport
Invalid Input

Naam*
Vul hier je naam nog even in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

E-mailadres
Vul een gelding e-mailadres in