Sporten

Sportschool Tromp is vooral bekend om de Budosporten. Wij doceren al bijna 50 jaar Judo, Karate en Aikibudo binnen onze school. De Budosporten staan vooral bekend vanwege de traditionele grondslag.

De afgelopen periode heeft er een verbreding plaats gevonden van onze activiteiten, je kunt bij ons ook terecht voor Grappling en Personal Training.

Daarnaast bieden wij diverse cursussen en clinics aan voor scholen, particulieren en bedrijven. Verder zijn er gedurende het jaar meerdere onderlinge wedstrijden en speciale trainingen.

Judo

Judo is een verdedigingssport en een zelfbeheersingssport. Je leert er op de goede manier vallen en je te concentreren. Je leert oefeningen zoals valoefeningen, voorwaarts rollen, maar ook worpen, houdgrepen, wurggrepen en klemmen.

Lees meer: Judo

Braziliaans Jiu-Jitsu/Grappling

Brazilian Jiu-Jitsu(BJJ) en Grappling zijn vechtsporten die gericht zijn om je tegenstander d.m.v. een take-down/worp/shoot zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht.

Lees meer: Braziliaans Jiu-Jitsu/Grappling

Aikibudo

Aikibudo of aikido is een perfecte vorm van zelfverdediging maar ook een mentale training. De technieken stammen voor een groot deel uit de beroemde Japanse Daito school.

Lees meer: Aikibudo

Karate

Karateka zijn gespecialiseerd in snelle vuiststoten en beentechnieken. Je leert de sterke punten van je lichaam te gebruiken als wapen. Tevens leer je de zwakke lichaamspunten kennen van je tegenstander en op welke wijze deze kunnen worden aangevallen.

Lees meer: Karate

Cursus & clinic

Vanuit onze ruime kennis op diverse gebieden zoals zelfverdediging en fitness kunnen wij diverse cursussen of clinics organiseren. Of het nu gaat om een clinic van een dag(deel) of meerdaagse cursus er is veel mogelijk.

Lees meer: Cursus & clinic

Personal Training

Vind je het moeilijk om alleen je sportdoelen te halen? Wil je het uiterste uit jezelf halen? Dan is sporten met een Personal Trainer de perfecte investering, want je behaalt Echte resultaten!

Lees meer: Personal Training

Vraag een gratis proefles aan!

Vrijblijvend een les volgen? Dat kan! Vul onderstaande gegevens duidelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Sport
Invalid Input

Naam*
Vul hier je naam nog even in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

E-mailadres
Vul een gelding e-mailadres in