Over ons

Sportschool Tromp is in oktober 1966 opgericht door Teun Tromp. Daarmee is de sportschool de oudste in de regio Alblasserwaard. Vanaf januari 2014 heeft zijn zoon Theo Tromp samen met zijn vriendin Christel Schuit de sportschool overgenomen. Wij zijn actief in de plaatsen Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam waardoor wij zoveel mogelijk kinderen en volwassenen kunnen bereiken.
Na ruim 2 jaar met Budokai Wor samen onder 1 dak te hebben samengewerkt, hebben wij vanaf januari 2020 de handen nog verder in elkaar gestoken. Dit betekent voor onze leden meer sportmogelijkheden zonder extra contracten/abonnementen.

Samen zijn wij gespecialiseerd in de sporten Judo, Jeugdjudo, Brazilian Jiu-Jitsu, Grappling, AikiBudo, WADO karate, Kyokushin Karate, Cardio Boksen, Kickboksen en zelfverdediging. Sport is onze passie en ons leven. Wij hopen met onze sportschool deze passie over te kunnen brengen en mensen in een positief en gezonde levensstijl te brengen.

Adres 
DOJO Sliedrecht
Sportschool Tromp/Budokai Wor
Maaslaan 6, 3363 CJ Sliedrecht
locatie Papendrecht Sporthal de Spil
Stellingmolen 184, 3352 BM Papendrecht
Locatie Alblasserdam Landvast
Haven 4, 2951 GC Alblasserdam
   
Telefoonnummer 06-50603175
06-43116885
   
E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo

Vanaf jongs af aan ben ik al op de mat te vinden. Eerst het Judo en later ben ik daar ook het AikiBudo bij gaan beoefenenen, erg mooie sporten die erg goed bij dragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Op een gegeven moment heb ik de overstap gemaakt en ben ik volledig in de sport gaan werken, voornamelijk in de grote fitness ketens. Waarbij ik na enige tijd het geluk had dat ik me als docent mocht ontwikkelen in diverse fitness en personal trainings opleidingen van de NASM. Deze opleidingen heb ik ruim 15 jaar bij David Lloyd en voor de EFAA heb gegeven. Later ben ik hierbij ook de opleiding fysiotherapie gaan volgen om zo meer inzicht te krijgen in blessure's.

In 2010 ben ik gestart met het Brazilian Jiu-Jitsu bij Renzo Gracie Holland, onder Kemail Verhoeven. Wat voor mij als Judoka ,die het grondwerk altijd al erg leuk vond, een fantastisch vervolg gaf aan waar het (huidige)Judo stopt. Op dit moment mag ik hier in de paarse band dragen.

Naast het lesgeven in de Sportschool werk ik ook in de gehandicaptenzorg bij ASVZ, waarbij ik leuke clienten mag begeleiden in hun dagelijkse ritme. Verder werk ik bij FysioVeste in Sliedrecht als revalidatie trainer waarbij ik patienten ondersteun in hun revalidatie.