Over ons

Sportschool Tromp is in oktober 1966 opgericht door Teun Tromp. Daarmee is de sportschool de oudste in de regio Alblasserwaard. Vanaf januari 2014 heeft zoon Theo Tromp samen met zijn vriendin Christel Schuit de sportschool overgenomen. Wij zijn actief in de plaatsen Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam waardoor wij zoveel mogelijk kinderen en volwassenen kunnen bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in de sporten judo, jeugdjudo, karate, aikibudo, ko budo, grappling en zelfverdediging. Tevens kun je bij ons terecht voor Personal Training, (sport) massages en sportvoeding. Sport is onze passie en ons leven. Wij hopen met onze sportschool deze passie over te kunnen brengen en mensen in een positief en gezonde levensstijl te brengen.

Adres Sportschool Tromp
Joost van den Vondelstraat 18
3362 TR Sliedrecht
   
Telefoonnummer 0184 - 770042
   
E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
KvK 24462667
BTW NL181309108B01
Rekeningnr NL20RABO0149977700

Theo

Theo is al van kleins af aan bij de budosport betrokken. Na jaren intensief judo en aikibudo te beoefenen, heeft dit geresulteerd in het halen de tweede dan gradatie judo en tweede dan gradatie aikibudo. Tevens heeft Theo de jeugdjudo leraar A opleiding met succes gehaald. Ook heeft Theo zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld in de fitnessbranch van instructeur tot een veel gevraagde trainer bij diverse rijkserkende opleidingsinstituten zoals EFAA en Keiser International. Tevens is Theo aankomend fysiotherapeut en is hij part-time werkzaam bij Fysio Praktijk Fysio Veste in Sliedrecht. Tevens begeleidt hij een VIC groep bij het ASVZ in Sliedrecht.

Vanaf 2014 heeft Theo Sportschool Tromp overgenomen van zijn vader en zul je hem op de mat zien lesgeven aan alle groepen.

Persoonlijke interesses

Budosport, fitness, mountainbiken, lekker eten met vrienden en ravotten met Timo en Fenno.

Christel

Mijn naam is Christel en ben vanaf kinds af aan al met sport bezig. In 1997 heeft zij met succes het C.I.O.S. Sportopleiding in Goes afgerond. Na een zijweg in het toerisme heb ik van mijn echte passie haar fulltime beroep gemaakt. Vanaf het jaar 2000 heeft zij diverse sportscholen, zoals Cannons, David Lloyd Health Club en Living Well Health & Fitness meehelpen opzetten en gewerkt van receptie/bar medewerkster tot Groepsfitness,- en Duty Manager. Momenteel werk ik, naast mijn praktijk, bij Living-Well Health & Fitness in Gorinchem als receptie- bar en sales medewerkster.

In 2014 ben ik mijn eigen massagepraktijk begonnen en houd ik mij dagelijks bezig met het bevorderen van de (spier)conditie van het menselijk lichaam. Mensen kunnen helpen met (sport)blessures, lichamelijke klachten of gewoon in een totale ontspanning kunnen brengen middels massage is een dankbaar beroep.

Het volgen van de Sportmassageopleiding en diverse na- en bijscholingen heeft geleid tot een goede basis aan kennis en behandeltechnieken. Vanaf september 2017 ben ik begonnen aan een erkende opleiding voor sport- en massagetherapeut en heb dit succesvol afgerond iin 2019. 

Persoonlijke interesses

Drakenboot, hardlopen, muziek, uit eten met vrienden en gezellig bezig zijn Timo en Fenno