Start seizoen 2017-2018

Geplaatst op: 14 augustus 2017

Het nieuwe seizoen gaat weer bijna beginnen. We hopen dat iedereen een fantasitische vakantie heeft gehad en weer goed is uitgerust om zijn/haar sportieve doelen te gaan halen.

Belangrijk is dat er een aantal veranderingen in het rooster en les aanbod zijn namelijk:

Op woensdag geven wij alleen nog de jeugdjudo lessen in Papendrecht, de Budoles en het vrije trainingsuur is te komen vervallen. De Aiki-Budo is verplaatst naar het BudoCentrum in Sliedrecht. Dit geldt ook voor de Wado Karate les van vrijdag, deze les zal nu ook op de vertrouwde tijd worden gegeven in het BudoCentrum.

Nieuw in onze school is een uur wedstrijdtraining voor het Judo. In deze les die wordt gegeven op woensdag van 18:00-19:00 in het BudoCentrum wordt meer aandacht gegeven aan wedstrijdtechnieken, Randori en kracht/conditie. Heb je interesse geef dit dat aan in de les!

Tevens gaan wij beginnen met Braziliaans Jiu-Jitsu(BJJ). Een fantastisch aanvulling op onze andere Budosporten. Na ruim 7 jaar zelf actief te zijn (en nog steeds) in het BJJ is het hoog tijd dat het BJJ ook in onze regio beoefend kan worden, vandaar dat ik heb besloten dat vanaf 21 augustus BJJ in de regio Sliedrecht bij ons beoefend kan worden.
Meer hierover bij sporten: http://www.sportschooltromp.nl/sporten/grappling.html