Massages


Massagepraktijk Sliedrecht is in 2014 opgericht en is gespecialiseerd om de meest uiteenlopende (pijn)klachten therapeutisch te behandelen met bewezen effectieve technieken. Er zijn kennis en vaardigheden in huis om o.a. de volgende gezondheidsproblemen effectief te behandelen:

Lage rugklachten (ook hernia), nek- en schouderklachten, sportblessures, hoofdpijnklachten, slijmbeurs- en peesontstekingen, tenniselleboog, post-whiplash klachten, artrose, fybromyalgie en reuma. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor diverse wellness massages en cadeaubonnen.

ADRES

Massagepraktijk Sliedrecht

Valkweg 6

3362 GH Sliedrecht

Telefoonnummer   06-42141456

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK                       24462667

BTW                     NL181309108B01

Rekeningnummer NL20RABO0149977700

 

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag          09:00 - 22:00 uur

 

 

TARIEVEN VANAF 2019

30 minuten € 27,50
45 minuten € 37,50
60 minuten € 47,50

Kennismakingstarief 30 minuten € 22,50

 

 

Triggerpoint massage

Is een massagetechniek waarbij bepaalde spierknopen of trigger points gestimuleerd worden. Deze plaatsen zij vaak de basis van pijn en ongemak. Trigger point slaan spanning en stijfheid op en dragen deze pijn over aan de rest van de spier. Zo ontstaat een vicieuze cirkel die ervoor zorgt dat de spierpijn continu aanwezig is.

Lees meer: Triggerpoint massage

Cupping massage

Is een massage waar gebruik gemaakt wordt van diverse cups om op een specifieke en effectieve manier gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.
Cupping komt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en wordt al eeuwenlang gebruikt om blokkades in het lichaam op te heffen.

Lees meer: Cupping massage

Zwangerschapsmassage

Is een massage die lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap kan verminderen, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen.

Lees meer: Zwangerschapsmassage

Bindweefselmassage

Is een massage waarbij het bindweefsel geactiveerd wordt door verschillende massagegrepen waardoor de kwaliteit van het onderliggende weefsel, tussen de spieren en de huid, verbeterd. Verklevingen worden zo losgemaakt en hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe.

Lees meer: Bindweefselmassage

Sportmassage

Is een vorm van massage waarbij knedingen worden gebruikt om dieper in de spierenlagen te kunnen doordringen. Sportmassage is ter preventie van blessures en overbelasting.

Lees meer: Sportmassage

Ontspanningsmassage

Is een heerlijke, aangename massage waarbij je met hete olie gemasseerd wordt en helemaal tot rust komt. Gevolg is dat lichaam en geest weer in balans komt.

Lees meer: Ontspanningsmassage

Hoofdpijnmassage

Is een ontspannende massage waar het hoofd, schouders en nek volop de aandacht krijgen en je volkomen kunt ontspannen. Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning.

Lees meer: Hoofdpijnmassage

Fibromyalgie

Is een massage voor fybromyalgie patienten. Het vermindert de stress en pijn in het lichaam en zorgt voor meer balans en rust.

Lees meer: Fibromyalgie

Maak nu een afspraak

Wil je een afspraak voor een massage? Dat kan! Vul onderstaande gegevens duidelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Massage
Invalid Input

Naam*
Vul hier je naam nog even in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

E-mailadres
Vul een gelding e-mailadres in