Bamboe massage

Bamboe massage wordt in China al eeuwenlang beoefend. In Nederland is deze weldadige massage pas recent ontdekt. De bamboe massage wordt gegeven met bamboestokken van verschillende afmetingen qua lengte en dikte. Bamboe is van nature niet alleen hard en sterk maar ook heel licht en zeer flexibel. Met deze natuurlijke eigenschappen van bamboe kan op elk lichaamsdeel de juiste intense druk worden uitgeoefend. Door de diepe werking van bamboe massage kunnen stijve spieren goed ontspannen en zul je ervaren dat vermoeidheid en stress verdwijnen. Een bamboe massage kun je het beste vergelijken met een klassieke volledige lichaamsmassage. De bamboestokken werken als verlengstuk van de onderarmen en handen waardoor meer druk kan worden uitgeoefend en een hoge niveau van ontspanning wordt bereikt. Bamboe massage bestaat uit een combinatie van verschillende technieken zoals rollen, drukken, strijken en bekloppen. Met de gladde ronde bamboestokken kan de druk perfect over het lichaam worden verdeeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme olie.

Bamboe massage maakt gebruik van de Piëzo- en Pyro-elektriciteit. Piëzo-elektriciteit ontstaat door druk en Pyro-elektriciteit door warmte. Door de unieke diepe werking van bamboe massage in weefsels en spieren komen beide vormen van elektriciteit vrij. De bamboestokken activeren zo de zenuwuiteinden onder de huid wat je nieuwe energie zal geven en bijdraagt aan een aangenaam ontspannen gevoel. Bamboe massage prikkelt ook de spieren zodat de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen uit het lichaam sneller verdwijnen.

Maak nu een afspraak

Wil je een afspraak voor een massage? Dat kan! Vul onderstaande gegevens duidelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Massage
Invalid Input

Naam*
Vul hier je naam nog even in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

E-mailadres
Vul een gelding e-mailadres in