Massages


Bij Sportschool Tromp kun je ook terecht voor (sport) massages. Sinds 2014 hebben wij onze eigen praktijk opgestart onder de naam Massagepraktijk Tromp. Heb je een moment voor jezelf nodig? Sport je en kunnen jouw spieren iets extra's gebruiken of heb je een blessures die maar niet overgaan? Kom bij ons langs; wij geven je de massage die je nodig hebt!

OPENINGSTIJDEN
Donderdag 09:00 - 15:00 uur
Vrijdag       09:00 - 22:00 uur
Zaterdag    09:00 - 13:00 uur
Zondag      10:00 - 13:00 uur 

TARIEVEN

30 minuten € 25,00
45 minuten € 35,00
60 minuten € 45,00

Stoelmassage 20 minuten € 15,00
Voor bedrijfsstoelmassage vraag een offerte aan.

Introductie: € 15,00 voor 30 minuten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zwangerschapsmassage

Is een massage die lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap kan verminderen, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen.

Lees meer: Zwangerschapsmassage

Bindweefselmassage

Is een massage waarbij het bindweefsel geactiveerd wordt door verschillende massagegrepen waardoor de kwaliteit van het onderliggende weefsel, tussen de spieren en de huid, verbeterd. Verklevingen worden zo losgemaakt en hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe.

Lees meer: Bindweefselmassage

Sportmassage

Is een vorm van massage waarbij knedingen worden gebruikt om dieper in de spierenlagen te kunnen doordringen. Sportmassage is ter preventie van blessures en overbelasting.

Lees meer: Sportmassage

Ontspanningsmassage

Is een heerlijke, aangename massage waarbij je met hete olie gemasseerd wordt en helemaal tot rust komt. Gevolg is dat lichaam en geest weer in balans komt.

Lees meer: Ontspanningsmassage

Stoelmassage

Is een krachtig en effectieve massage waardoor je je in een hele korte tijd kan ontspannen. Zittend in een speciale stoel wordt er gedrukt op het lichaam met duimen, handpalmen en ellebogen op acupressuurpunten en meridianen.

Lees meer: Stoelmassage

Hoofdpijnmassage

Is een ontspannende massage waar het hoofd, schouders en nek volop de aandacht krijgen en je volkomen kunt ontspannen. Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning.

Lees meer: Hoofdpijnmassage

Mylogenics™

De Mylogenics™ methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering. De zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel worden opgespoord.

Lees meer: Mylogenics™

Fibromyalgie

Is een massage voor fybromyalgie patienten. Het vermindert de stress en pijn in het lichaam en zorgt voor meer balans en rust.

Lees meer: Fibromyalgie

Maak nu een afspraak

Wil je een afspraak voor een massage? Dat kan! Vul onderstaande gegevens duidelijk in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.
Massage
Invalid Input

Naam*
Vul hier je naam nog even in

Telefoon*
Vul een telefoonnummer in

E-mailadres
Vul een gelding e-mailadres in